miercuri, septembrie 16, 2009

Breaking News


Angelina Jolie in Romania


Lume, lume vine Angelina Jolie in mioriticul Bucuresti peste o luna. Mai exact, vedeta americana va participa pe 21 octombrie la o licitatie organizata pentru copii abuzati sexual.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia de Interventie Terapeutica in Situatii de Criza si psihologul Mirela Zivari si va avea loc la Hotelul Intercontinental din Capitala. Realizatorii manifestatiei au dorit ca  oaspetele de onoare al balului de caritate sa fie Angelina Jolie, fiind cunoscut faptul ca actrita  a participat la o serie de evenimente dedicate protejarii copiilor din intreaga lume. Acestia i-au trimis o invitatie iubitei lui Brad Pitt, o invitatie careia i s-a dat curs. 


Se pare ca Jolie nu doreste sa fie foarte plimbata prin Capitala. Aceasta pune in calcul si posibilitatea de a sta la acelasi hotel in care se va organiza balul de caritate. 

Nici vedetele autohtone nu raman deoparte. De la Cristi Chivu, Leonard Doroftei, Ilie Nastase si pana la Maia Morgenstern, Madalina Manole si Catalin Botezatu, toti vor participa la eveniment cu cateva obiecte pe care le doneaza. 


COMMENT: Nu pot decat sa felicit organizatorii atat pentru initiativa de a sprijini copii abuzati sexual, copii la care nu se gandesc foarte multi, cat si pentru ambitia de a crea un "rasunet" cu acest eveniment, prin invitatul de onoare in persoana ambasadoarei Natiunilor Unite, Angelina Jolie. Poate ar fi cazul, ca astfel de manifestatii sa ia amploare deoarece sunt multi copii nevinovati dar condamnati sa sufere.


Si cum orice lucru frumos are si o parte neplacuta, nici Balul de Caritate din octombrie nu face excepltie. Daca unii se gandesc sa intinda o mana de ajutor celor mici, altii se gandesc la publicitate, la imaginea proprie si la interese. Nu este nimic rau in asta atata timp cat cele doua idei nu se amesteca, ceea ce din pacate, se intampla exact invers. Daca in presa scrisa vezi publicat trimfal materialul despre viiitorul eveniment, si te mandresti citindu-l, alaturi poti observa o intrebare care anuleaza tot efectul articolului: Angelina Jolie va vizita România înainte de alegeri. Credeţi că Traian Băsescu se va afişa alături de ea?


Haideti sa nu mai fim atat de suspiciosi. Haideti sa-i ajutam pe cei care au nevoie de noi, cei care cer o mana de ajutor. Haideti sa renuntam macar putin la obiectivele alesilor nostri. Fie ca este sau nu o coincidenta desfasurarea Balului de Caritate inainte de alegeri, fie ca se va afisa sau nu Traian Basescu alaturi de Angelina Jolie, haideti sa nu ne focalizam atentia pe aceste lucruri lipsite de importanta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu