vineri, septembrie 10, 2010

Un strigat de ajutor UPDATE

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/grav-accident-in-capitala-un-tanar-a-murit-iar-alti-doi-sunt-grav-raniti.html

Update: In urma impactului pasagerii din VW au avut cel mai mult de suferit. Marius, soferul are probleme cu clavicula la umar si cu gatul. Mihai, pasagerul din spate are probleme cu picioarele care i-au fost rupte. Andrei a fost in coma iar astazi a iesit. Lui i-a fost scoasa splina si are ficatul perforat. Andrei are nevoie de cate 450 ml de sange pentru fiecare 4 ore. Din pacate pasagerul din fata a decedat.

Un strigat de ajutor pentru al patrulea pasager al VW strivit. El este un prieten de-al meu care se afla pe bancheta din spate in momentul accidentului.
Numele lui este Andrei Ariciu si are doar 22 de ani. In urma tragediei, el a fost transportat de urgenta la spitalul Pantelimon din Bucuresti. Andrei are nevoie de sange pentru a i se face transplant de ficat. Donatorii cu orice grupa care vor sa il ajute sunt asteptati la Spitalul Doctor Felix din Capitala.



Andrei impreuna cu restul prietenilor veneau de la un meci de fotbal...Asta faceau ei in fiecare seara. Astazi, insa norocul nu a mai fost de partea lor. Tot ce mai pot spune este sa ne rugam pentru cei trei raniti grav.

Dumnezeu sa il ierte pe baiatul care si-a pierdut viata. Intr-o clipa au fost curmati 23 de ani de viata.

Un comentariu:

  1. Din cate stiu donatia se face la centrele de recoltare, unde se zice numele celui pt care donezi si spitalul la care este. Sunt prieten cu ariciu si vreau sa trec sambata, 0765.41.83.82 daca imi poti da mai multe info pt ca am cateva pesoane care pot dona pentru el, insa nu stiu daca e grupa lui. insa am inteles ca nu conteaza ce grupa este pt ca important este sa donezi, iar el va primi sangele care ii trebuie. Nu mi vine sa cred ce s a intamplat cu blondu, cu zicea ''nu mai pot''.............

    RăspundețiȘtergere