sâmbătă, mai 22, 2010

Sentimente...

De multe ori facem lucruri pe care apoi le regretam. Dar cat mai conteaza acele regrete? Trecutul nu putem sa il schimbăm oricat de mult ne-am dori si oricat am incerca. 


Cel mai urat este sa gresesti fata de persoana care a fost langa tine...spun a fost, pentru ca acum ai pierdut-o. Ea ti-a oferit poate mai mult ca oicine, a crezut in tine pentru ca te iubea si ce a primit inapoi? Acum, acel cineva poate se intreaba cu ce a gresit de s-a intamplat asa? Se alina cu "amintirile nascute, facute si pierdute de multe, multe despartiri". 


Poate ca vrei sa dai timpul inapoi si sa repari greselile, dar TREZESTE-TE ca este PREA TARZIU. Trebuie sa te resemnezi ca ceea ce a fost intre voi, a ramas doar o amintire. Poate ati gresit sau poate nu, poate ca ati meritat aceasta soarta sau poate totul a fost o intamplare...raspunsuri prea putine au mai ramas in fata miilor de intrebari. Tu stii ca ea nu te va uita niciodata...nu va uita ca ai fost candva dragostea ei...este inutil sau poate firesc sa regretati ca s-a intamplat asa...


Fara sa stii, ai fost gandul ei nebun, ai fost...  dar acum nu mai are rost sa va amagiti... Dupa tot acest timp, ea sta si se intreaba de ce dureaza atat de mult sa poata incheia acea perioada din viata ei, pentru ca stie ca trebuie sa o ia de la inceput...Ea inca simte durerea provocata de acele sentimente...tu inchizi ochii si incerci sa te mentii tare...constiinta te apasa si simti cum durerea iti inunda putin cate putin sufletul....te intrebi de ce? o alta intrebare care se adauga altor mii fara raspunsuri. Nu intelegi nici tu de ce dureaza atat de mult sa o poti uita...credeai ca ai reusit sa mergi pe un drum nou,  dar, a fost doar o iluzie acum spulberata...


Trebuie sa va resemnati pentru ca viata este schimbatoare. Acum esti puternic iar peste doua minute ai nevoie de cineva sa te puna pe picioare. "Trec zilele iar tu nu stii ce sa faci, unde sa fugi...   asta-i viitorul atunci cand te plictisesti sa plîngi". Nu cauta dreptate si nici nu incerca sa intelegi lucrurile pentru ca este in zadar. Mergi pe drumul pe care l-ai ales...si nu te intoarce inapoi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu