luni, aprilie 13, 2009

Exista ceva de care nu are rost sa incercam sa ne ascundem. Acest ceva ne afectează încet dar sigur. Dacă îţi pasă de lumea în care trăieşti şi de cum trăieşti, atunci IA ATITUDINE...Vara este din ce în ce mai toridă iar iarna pendulează între căldura nefirească şi fenomene extreme. Acestea sunt numai primele efecte ale încălzirii globale care se fac resimţite de către noi.

Cand milioane de oameni din toata lumea spun laolalta “Sunt o persoana responsabila”, mesajul este mai puternic si ajunge mai departe, schimba din temelii moduri de a gandi si comportamente. Suntem afectati cu totii, deci trebuie sa actionam cu totii. Alatura-te noua! Sa luam pozitie fata de efectele devastatoare ale incalzirii globale! Pune Romania pe harta responsabilitatii! Pamantul sufera, lasa-l sa respire!

Ora Pamantului 2009 

  1. Ia-ti angajamentul sa stingi luminile pentru o ora sau opreste macar luminile care nu-ti afecteaza activitatea!
  2. Scoate din priza toate echipamentele electronice pe care nu le folosesti si care se afla in stand-by
  3. Anunta-i pe toti cunoscutii tai si antreneaza-i in acest demers important! Implica-te pentru realizarea an de an a unor evenimente Ora Pamantului in compania ta si/sau in comunitatea din care faci parte!
  4. In general, opteaza pentru energie din surse regenerabile si pentru echipamente cu consum redus de energie!Foloseste becuri cu consum redus in detrimentul celor traditionale, masina de spalat cu consum redus de apa si energie, bateriile reincarcabile. Ajuta la reciclarea ambalajelor si prefera produsele reciclabile.

Nu uita ca astfel te alaturi locuitorilor din sute de orase mari ale planetei! Fiecare contributie este deosebit de importanta.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu